Waarom opvoed- & kinder coaching van belang is.

Je eigen kindjes opvoeden,  het kan soms een puzzel zijn waar je iedere keer een stukje van kwijt bent.

Soms weet je niet meer wat je moet doen of hoe je weer kunt genieten van je kinderen. Je zit echt letterlijk en figuurlijk met je handen in het haar. Je verlangt naar rust en tijd voor jezelf….. maar jouw kind/ kinderen bepalen hoe jouw dag verloopt…..

Herkenbaar??

Voor mij wel. Ik? Ja, ook ik heb dat gehad. De oudste ging ’s avonds niet zomaar “makkelijk” slapen, dat was uren naast het bedje zitten. Bij mijn twee  jongste (tweeling) heb ik tot hun vierde jaar geen nacht doorgeslapen en hun dus ook niet. Ik stond er alleen voor. Iedere dag was doorgaan. Mijn kindjes hadden mij nodig. Een team, klanten en een onderneming die gezond moesten blijven functioneren.

Jeetje dat schuldgevoel ook, bang dat je je kinderen niet begrijpt, dat je ze verwend of juist niet weet wat de oorzaak is en je totaal fout aan het handelen bent.

Herken je dat gevoel??

En dan alle ongevraagde goed bedoelde adviezen….. ook ik vond het soms echt lastig en ingewikkeld om mijn eigen kindjes thuis op te voeden…. en dat ik dat zo voelde, dat voelde voor mij heel erg vreemd want ik was toch de ervaringsdeskundige in het opvoeden?? Ik had het gevoel dat ik aan het falen was en geen goede moeder was.

Gediplomeerd Kinder Coach & Opvoed Coach 

In de loop van de jaren heb ik als mama van drie geweldige kinderen en als kinderopvang ondernemer heel wat ervaring mogen opdoen in het opvoeden van kinderen in de leeftijd van 0 – 4 jaar. Ervaringen van ouders mogen horen en zo veel kindjes mogen leren kennen. Dat was een van de vele redenen dat ik mezelf verder ben gaan ontwikkelen en opleidingen heb gevolgd voor Kinder en Opvoed coaching en pedagogische coaching. In alles wat ik doe komen de kindjes van 0-4 jaar in terug voor mij. Die kindjes zijn mijn rode draad in mijn leven.

Als coach bezoek ik jullie thuis.  Ik kijk door de ogen van jullie en van jullie kindje. Samen met jullie kijk ik naar de interactie. En waar jullie kindje behoefte aan heeft. Waar lopen jullie op vast en hoe kunnen we samen er voor gaan zorgen dat jullie en jullie kindje weer genieten.

Wat zijn de mogelijkheden?

Intake gesprek: 90 minuten €70,- incl. BTW  (kan telefonisch of via een huisbezoek)

Losse coaching en advies sessies:  Ik kom op huisbezoek voor 60 minuten waarin ik coaching geef aan de hand van de situaties die ik zie of aan de hand van het persoonlijke gesprek wat ik met jullie als ouders heb. Deze sessies zijn per keer los in te plannen. Of we spreken samen af wat voor jullie situatie het juiste coaching pakket is. Losse coaching huis bezoeken zijn per 60 minuten; € 65,- exclusief btw en exclusief eventuele reiskosten. De losse coaching bezoeken hebben een hoger uur tarief dan de coaching pakketten.

Coaching pakket 1: Drie coaching sessies van 60 minuten € 120,- excl. BTW excl. reiskosten

Coaching pakket 2: Vijf sessies van 60 minuten €200,- excl BTW en excl. reiskosten.

Coaching pakket 3: Tien sessies van 60 minuten € 400,- excl. BTW en excl. reiskosten

Nog vragen? 

Omdat ik jullie graag vooruit wil helpen én vooral wil laten genieten van jullie kindjes thuis, biedt ik standaard, als extra service, tussentijdse advies en coaching aan middels whatsapp, telefonisch of per mail. Dit is bij de prijs inbegrepen.

Staat jouw coaching behoefte hier niet bij beschreven? Als je mij via de mail een berichtje stuurt, plan ik graag een telefonische afspraak in om kennis te maken en om samen de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Wil je meer weten over de mogelijkheden of heb je behoefte aan een gratis kennismaking gesprek om te ontdekken of ik voor jullie de juiste persoon ben?  Neem gerust vrijblijvend contact met mij op via de mail.

Liefs Susanne

Wil je ook opvoed coaching thuis?

Dan kunnen we het beste in gesprek gaan.