Hallo, ik ben Susanne

Akkermans en vertel graag

over mijn passie.

Vanuit mijn grote passie voor kinderen ben ik, Susanne Akkermans, vanaf 1997 ondernemer geweest in de Kinderopvang. Ruim 22 jaar heb ik mijn eigen kinderdagverblijf, met heel veel enthousiasme en passie mogen beleven. Ik ben een expert op het gebied van ondernemen in de kinderopvang. Vanuit het zelf werkzaam zijn als pedagogisch medewerker in mijn eigen kinderdagverblijf, tot het leidinggeven aan een team, coachen en als ondernemer altijd mogelijkheden zien of creëren. Ook was ik jaren een klant in de kinderopvang, als moeder van drie kinderen.

De afgelopen jaren heb ik mezelf verder ontwikkelt als Pedagogisch coach, adviseur kinderopvang én Trainer voor de baby opvang volgens de wet IKK.

In de afgelopen jaren heb ik samen met mijn teamleden twee keer de Award voor Beste kinderdagverblijf van Noord Brabant gewonnen. Een hele eer en een bevestiging dat mijn aanpak en missie werd gezien, gewaardeerd en beloond.

Mijn kinderdagverblijf heb ik sinds Januari 2020 verkocht en ben ik mezelf volledig gaan richten op het coachen, adviseren en trainen van de kinderopvang. Dat doe ik vanuit mijn eigen onderneming Gewoon Susanne. Mijn expertise is een mix van alle verschillende belanghebbende binnen de kinderopvang. De ouders, de kinderen, de pedagogisch medewerkers, de locatie managers en de ondernemers. De persoonlijke en warme benadering is passend bij mij als persoon en ook de wijze waarop ik onderneem. Met mijn inzet binnen jouw Kinderopvang organisatie ontvang je een totaal pakket ten aanzien van de gehele organisatie.

De volgende diploma’s heb ik in mijn bezit;

  • MBO Agogisch Werk
  • HBO Kinder Coach
  • HBO Opvoed Coach
  • HBO Pedagogisch Coach
  • HBO ZZP’er Pedagogisch Coach
  • Online Coaching
  • HBO Trainer licentie voor de IKK gecertificeerde (in de FCB lijst opgenomen erkende Baby training) Training Ruimte voor Baby’s

Groetjes en wellicht tot snel,

Susanne Akkermans

Wil je echt veranderingen borgen in je organisatie?

Dan kunnen we het beste in gesprek gaan.