Kinderopvang in de dagelijkse praktijk

De dagelijkse praktijk van de kinderopvang, hoe doe je dat? Hoe kan je tijd hebben voor de kinderen zonder een hoge werkdruk te ervaren? Wat moet je als pedagogisch medewerker weten over de behoeftevraag van de kinderen? Waar mag je op letten in de samenwerking? Wanneer kan je efficiënt coachen in de kinderopvang? Hoe kan je leiding geven aan een team van pedagogisch medewerkers? Wat heb je nodig om succesvol te kunnen ondernemen in de kinderopvang?

Vanuit mijn 25 jaar ervaring in de kinderopvang heb ik een aanbod ontwikkelt waarmee je alle vragen beantwoord krijgt. Het is mijn eigen methode geworden voor kinderopvang met een glimlach waar tijd is voor persoonlijke aandacht. De Gewoon Susanne Methode bestaat uit zeven stappen om met een team te doorlopen. Samen investeren in de veilige en vertrouwde omgeving voor ieder kind. Dat is wat je gaat realiseren met het Stappenplan Kinderopvang.

Ik ben Susanne Akkermans. 25 jaar geleden ben ik begonnen met mijn eigen kinderdagverblijf en was ik zelf dagelijks werkzaam als pedagogisch medewerker. Voor mij is het een groot feest geweest om voor zoveel kleine kinderen én hun ouders een veilige en vertrouwde persoonlijke omgeving aan te bieden waar ieder kind zichzelf vanuit zijn eigen mogelijkheden kon ontwikkelen. Leidinggeven aan een team van kinderopvang professionals, het pedagogisch coachen, ondernemen in de kinderopvang én zelf ook de klant zijn in de kinderopvang heeft mij gebracht naar duizend en één waardevolle lessen, ervaringen en inzichten. Graag deel ik deze met jou zodat ook jij antwoorden gaat vinden voor de dagelijkse praktijk van de kinderopvang.

Mijn aanbod voor de kinderopvang:

  • Podcast Kinderopvang in de Praktijk: Gratis te beluisteren via ieder podcast kanaal
  • Gratis E-Book: Hoe coach ik mijn teamleden
  • Checklist: Coaching on the job checklist €28,- ex btw
  • Stappenplan Kinderopvang: De Gewoon Susanne Methode €222,- ex btw
  • 1 op 1 Coaching voor Kinderopvang Coaches en/of kinderopvang ondernemers: stuur een mail naar Susanne voor informatie en mogelijkheden
  • Mastermind Coach Dag voor de pedagogisch coach met ambities om als ZZP’er werkzaam te zijn in de kinderopvang (binnenkort meer info)

 

Onderstaande vind je de link naar het E-book, de checklist en het Stappenplan Kinderopvang:

 

Gratis E- Book Hoe coach ik mijn teamleden? 

https://www.gewoonsusanne.com/ebook

Checklist Coaching on the job €28,- ex btw:

Hoe kan je coachen on the job? Welke vragen kan je stellen?

Wanneer kan je welke vragen stellen? Een praktische checklist om te downloaden.

Neem de checklist erbij wanneer je gaat coachen, leg de checklist neer in de groep,

of gebruik de checklist als voorbereiding op de pedagogische coaching. 

https://gewoonsusanne.com/coaching-on-the-job?vgo_ee=QaeC7n78c7hTW1kzg9c5xCyYlbTF5ZarSlcvguVpNtI%3D

 

 

Stappenplan Kinderopvang: de Gewoon Susanne Methode €222,- ex btw 

De werkwijze voor de kinderopvang waarin alles wat van invloed is op het veilig ontwikkelen van het kind, wordt meegenomen. Zeven video’s, zeven werkboeken én twee coach calls van Susanne. De Gewoon Susanne Methode is de methode waarmee je in zeven praktische stappen ontdekt hoe ook jullie efficiënt kunnen gaan samenwerken. Hoe je doelen uit het coachplan & pedagogische beleid gaan vertalen naar de pedagogische coaching. De Methode waarmee je persoonlijke aandacht voor ieder kind kan gaan realiseren vanuit plezier en rust. Een unieke methode waarmee je praktisch kan coachen & ondernemen in de kinderopvang, gebaseerd op 25 jaar ervaring in de kinderopvang van een pedagogisch medewerker, leidinggevende, coach & ondernemende moeder in de kinderopvang 

https://gewoonsusanne.com/susannemethode/