Think Creative

   Ontdek hoe je een dagritme
kan vinden wat jou energie geeft

Ken

Ken je dat, je hebt een ritme gevonden maar het werkt niet

 • Je kinderen zijn ziek.
 • De oppas heeft afgezegd.
 • Een studiedag van school.
 • Teamleden ziek.
 • Je voelt jezelf schuldig ten opzichte van je kinderen.
 • In het zwembad beantwoord jij mails en telefoontjes.
 • Als je kinderen slapen zit jij te werken.
 • Je bent moe, er is geen moment pauze of rust voor jou.
 • Vriendinnen vragen niet meer of je tijd hebt om wat leuks te doen.
 • Je wil niet iedere keer een oppas vragen.
 • Sporten doe je ook, af en toe.
 • Hoe kan je de opvoeding van jullie kinderen combineren met jouw onderneming?
 • Structuur is ook niet jouw ding.

Heb je dan wel het juiste ritme gevonden?

De chaos van mijn leven

   Als eerste bij jezelf beginnen

Midden in de chaos van mijn ondernemende leven ontdekte ik dat je op een andere manier keuzes kan maken. Dat je als eerste bij jezelf mag beginnen wanneer je leven chaotisch verloopt. Het in je gezin niet lekker loopt, of in je onderneming moeizaam verloopt. Begin met tijd voor jezelf te nemen.

Maar HOE kan je dat doen midden in het drukke leven wat je hebt waar geen tijd voor jou over blijft? Om jou handvaten aan te reiken heb ik dit Ebook geschreven; “Spelen als een baas”.

Het is de eerste stap die je mag zetten voordat je verder kan gaan met antwoorden vinden op de vraagtekens die je kan hebben.

 

 • Wil je succesvoller ondernemen?
 • Wil je rust in je gezin?
 • Wil je tijd voor jezelf?
 • Wil je weten welke prioriteiten je kan stellen?
 • Wil je jezelf leren managen in alle rollen die je vervult?
 • Dan is dit Ebook wat jou antwoorden brengt.

Act Simple

   Mastermind Opvoeden in
combinatie met je onderneming

Altijd tijd tekort

Het is irritant en moeilijk om altijd tijd tekort te hebben én jezelf schuldig te voelen.

 

Misschien moet je personeel aannemen? Uitbreiden en groeien zodat je personeel kan aannemen? Stoppen met ondernemen? Welke opties zijn er nog meer?

Het is 24-7 365 dagen per jaar dat je aan het ondernemen bent. Heb je een keer vrije dagen of vakantie spookt er van alles door je hoofd over je onderneming. Loslaten is een woord wat je irriteert. Want je weet toch niet HOE je kan loslaten. Of misschien nu even wat minder dagen gaan ondernemen zodat je meer tijd voor je gezin gaat hebben? Diep van binnen is dat ook niet wat je wil.

The key is not to prioritize your schedule but to schedule your priorities.

Hoe kan je er én voor je kinderen zijn én voor je onderneming er zijn?

Hoe

Hoe je op een simpele manier je gezin kan combineren met het ondernemerschap

Waardoor je als bonus tijd voor jezelf gaat overhouden.

Je blijft jezelf op de laatste plaats zetten. Omdat je niet weet hoe je alles met elkaar kan combineren. In je onderneming geniet je van de successen en weet je bij wie jij jouw vragen beantwoord kan krijgen.

Maar thuis, in de opvoeding van jullie kinderen?

Het voelt als een speld in een hooiberg. Er zijn tijden dat alles lekker gaat, maar dan is er weer dat schuldgevoel. Of het gebrek aan tijd om te genieten van je kinderen. Soms zijn er ook van die weken dat je niet weet hoe je om kan gaan met de fase waar je kinderen in terecht zijn gekomen. Die nieuwe fases brengen ongevraagde nieuwe uitdagingen met zich mee waarbij jullie elkaar aankijken en hardop afvragen: En nu?

Het is niet zo dat je grote problemen hebt. Nee, het gaat allemaal wel goed met je kinderen. Alleen zijn er soms van die situaties waarbij je niet weet wat je er mee moet.

Bij mij verliep alles ook op die manier. Ondanks dat ik zoveel ervaringen heb op het gebied van opvoeden én ondernemen was ik de gescheiden moeder van drie kinderen. Ik kon met mijn handen in mijn haren naar mijn kinderen kijken met een groot vraagteken boven mijn hoofd. Ow wat voelde dat vreselijk. Dan belde ik huilend mijn vriendinnen op. Het bracht altijd opluchting om even mijn verhaal te kunnen doen, maar antwoorden waren er niet vanuit hun.

Waardoor ik mezelf door de dagen heen worstelde en probeerde te ontdekken hoe ik het opvoeden én ondernemen met elkaar kon blijven combineren.

Er was altijd wel iets wat anders verliep dan ik vooraf had bedacht.

Totdat ik begon te ontdekken dat alles simpeler, creatiever en speelser kon verlopen. Geen ingewikkeld gedoe. Maar wel slimmer met positieve resultaten voor mijn kinderen, mijn onderneming én ja ook hier was de bonus veel meer rust en tijd.

Hoe dan?

Mastermind Dag

 

Binnenkort organiseer ik de allereerste Mastermind Dag Act Simple. In één dag ontdek je samen met zes andere ondernemende moeders hoe je op een simpele manier alles waar jij van houdt met elkaar kan combineren. Waardoor je handvaten hebt om in te zetten in de opvoeding van jullie kinderen, in je onderneming én voor jezelf zodat je de moeder én ondernemer bent die je zo graag wil zijn.

Wat gaan we deze dag doen?

Stilstaan bij

Jou

Wie ben je & Wat wil jij. Wie wil je zijn & Waar sta je nu? Wat kan je gaan doen om daar te gaan komen? Gewoon weer tijd voor jou nemen, hoe kan je dat in je ritme gaan inpassen zonder dat het ten koste gaat van je onderneming en je gezin?

Kijken naar jouw

Onderneming

Waar sta je nu met jouw onderneming &
Waar wil je naar toe groeien?
Hoe kan je jouw onderneming ont-wikkelen zonder meer tijd in je onderneming te stoppen?

Kijken naar jouw

Gezin

Tegen welke opvoedingsvraagstukken loop je aan? Wie wil jij als moeder zijn voor je kinderen? Waar liggen knelpunten én hoe kunnen we die omdraaien in mogelijkheden?

Wat

   Wat ontvang je?

Mastermind – 9.30 – 16.30 uur

Op een unieke locatie, inclusief lunch, koffie, thee en tussendoortjes.

Na deze unieke Mastermind dag heb je praktische handvaten ontvangen. Je hebt jouw dromen zichtbaar gemaakt. Je weet nu HOE je op een simpele, creatieve, slimme manier kan spelen met de rollen die je vervult. Je hebt ervaren wat een dag voor jou alleen met jou doet, waardoor je met positieve resultaten gaat ondernemen én in je gezin vooruitgang gaat ervaren. Met als bonus dat jij meer tijd voor jezelf creëert.

De Mastermind Dag Act Simple is een uniek nieuw concept waarin ik jou laat ontdekken hoe jij vanuit liefde en overzicht kan ondernemen, opvoeden én tijd voor jezelf kan nemen.

 

 • Waardoor je nog succesvoller gaat ondernemen.
 • Waardoor je er echt gaat zijn voor je kinderen zonder afleidingen.
 • Je gaat ontdekken hoe ook jij praktisch toepasbaar je leven kan leven vanuit zijn wie jij bent.
 • Waardoor je gaat vliegen als een vlinder in je diverse rollen die je vervult als moeder ondernemer en als persoon

Na deze dag

   Heb jij:

R

Ontdekt wat jij nodig hebt om jezelf niet leeg te laten lopen

R

Weet jij hoe jij jouw dagen kan organiseren vanuit jouw voorwaarden

R

Bepaal jij jouw agenda

R

Leer je omgaan met schuldgevoelens

R

Gaat je onderneming succesvol draaien ook zonder jouw 24/7 inzet

R

Heb jij structureel tijd voor je gezin, jezelf & je onderneming vanuit jouw voorwaarden

R

Wil jij jezelf nooit meer op de laatste plaats zetten

Wat neem je mee?

Je gaat naar huis met

 

 • Heldere prioriteiten en overzicht afgestemd op wie jij bent en wat jij doet
 • Structureel tijd voor jezelf vanuit weten wat jouw behoeftes en voorwaarden zijn
 • Je voelt jezelf uitgerust
 • Je weet wat je kinderen nodig hebben
 • Je weet wat je onderneming nodig heeft
 • Je weet wat je zelf nodig hebt
 • Een moodboard waardoor je ziet wat jij nodig hebt
 • Vijf nieuwe ondernemende vrouwen in jouw netwerk

Play Smart

   Slim spelen met de
mogelijkheden die er zijn

Leidinggeven aan een team? Coachende vragen stellen aan een team? Je team zelfstandig laten functioneren volgens jouw missie? Hoe doe je dat? Je bent gewend aan alles zelf doen, zelf oplossen, het is jouw zorgzame karakter wat jou zo mooi als persoon maakt.

Maar het is ook je valkuil geworden. Jij staat alle Duplo op te ruimen terwijl iedereen vrije tijd heeft. Jouw actie lijstjes worden langer in plaats van korter. Wie zorgt er voor jou? Wie helpt jou? Wie denkt er met jou mee?

Hoe kan je slimme creatieve oplossingen vinden voor de chaos van alle dag? Moet je nou wel of niet een extra teamlid gaan aannemen? Moet je wel of niet gaan uitbreiden? Hoe kan je na een uitbreiding de bezetting van alle groepen optimaal krijgen? Hoe neem je een team mee in een groei fase? Zoveel vragen waar de antwoorden op ontbreken. Terwijl je jouw kinderen naar school brengt ben je met je gedachten al in je kinderdagverblijf. Soms vlucht je liever weg naar huis dan dat je nog in het kinderdagverblijf moet verblijven.

Hoe dan?

Exclusieve 1:1 coaching

 

Ik heb jaren ook zo rond gerend in mijn eigen kinderdagverblijf, waardoor ik vanuit de dagelijkse praktijk heb ontdekt hoe je slimmer, creatiever kan gaan spelen als ondernemende moeder. Hoe fijn zou het zijn wanneer je iemand naast jou hebt staan die jouw onderneming van A tot Z begrijpt?

Heb jij behoefte aan een expert die naast jou komt staan? Waar jij al jouw vragen aan kan en mag stellen? Zodat je niet meer alleen hoeft te zoeken naar alle antwoorden over het ondernemen als moeder zijnde?

Jaarlijks heb ik een aantal plaatsen beschikbaar voor exclusieve 1:1 coaching en advies traject. Wanneer je interesse hebt in het Play Smart traject neem ik graag de tijd om telefonisch met jou te ontdekken of wij de juiste match voor elkaar kunnen zijn.